Over ons

Ons
Lukritrans is een jong bedrijf bestaande uit twee zaakvoerders. Deze twee zaakvoerders hebben beiden een jarenlange ervaring opgebouwd in de transportwereld en kunnen daarom snel en efficiënt inspelen op uw vraag en noden. Samen bieden zij als Lukritrans containervervoer op maat aan.

Van specialist tot all-rounder
Lukritrans is begonnen als specialist in het transporteren van containers. Nog steeds organiseren wij vervoer van containers in alle soorten en maten. Onze opdrachtgevers, onder wie grote producenten, weten dat hun materialen bij ons in vertrouwde handen zijn. In de afgelopen periode is ons werkgebied aanzienlijk verbreed. Lukritrans heeft zich ontwikkeld tot een allround partner die elke transportuitdaging aan kan.

Klanten
Voor Lukritrans vormen onze klanten de grootste drijfveer voor onze dagelijkse inzet. Samen met hen werken we aan een voortdurende verbetering voor een betrouwbare dienstverlening.

Personeel
Als dienstverlenend bedrijf is een bekwaam en gemotiveerd personeelsbestand sleutel tot het succes. Door middel van zeer frequente trainingen en een nauwe samenwerking met diverse opleidingscentra zorgen we voor een gegarandeerde doorstroom van jonge talenten.

Kwaliteit
Luktritrans streeft een hoogstaande kwaliteit na door voortdurend te investeren in zijn kwaliteitsprocessen, volledig in lijn met de geldende wetgevingen en de verwachtingen van onze klanten.

Milieu
Wij zijn ons bewust van de zware ecologische voetafdruk die wij als transporteur hebben. Wij streven er steeds naar om lege equipment te hergebruiken, in te springen op intermodale oplossingen. Ons wagenpark wordt regelmatig vernieuwd waardoor zoveel mogelijk met de hoogste euro-normen wordt gereden.

Veiligheid
Lukritrans zal altijd alle nodige maatregelen nemen om het transport en de behandeling van uw goederen zo veilig als mogelijk te laten verlopen, zowel naar personen toe als naar het milieu.

Verbetering
Processen worden blijvend in vraag gesteld en opgevolgd om waar nodig verbeteringen door te voeren met het doel onze transporten nog efficiënter te maken met respect voor veiligheid en milieu.